REVISAL W2D2S vitrin
Termékkód:

REVISAL W2D2S vitrin

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: REVISAL W2D2S vitrin

Olyan bútort keres, amelyben könnyen bemutathatja személyes tárgyait? A REVISAL W2D2S praktikus, kombinált és üvegezett üveg vitrin nemcsak nappali helyiségekben, hanem munkahelyre is alkalmas.
A vitrin rengeteg helyet kínál három polcot, két fiókkal is rendelkezik, és a kiállított tárgyakat több szögből is láthatja, mivel az üvegezés több oldalról van. Kiváló minőségű laminátumból készül, ABS szegéllyel, ezért könnyű karbantartani, de ellenáll a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek is. A vitrin megjelenését javítják az egyedi térhatást létrehozó vonalak. A REVISAL bútor nagymértékben ötvözi az egyszerűséget és az eredetiséget, beleértve a klasszikus és a modern elemek kombinációját.
A REVISAL W2D3S vitrin:

  • üveges vitrin,
  • három polc és kettő fiók,
  • minőségi laminátum,
  • ABS szegély,
  • érdekes térhatás.

Szerelési útmutató: REVISAL W2D2S vitrin

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (15) +36 (15) 009 430

(hé-pé: 7-21, va:13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

ARMARIA B-17 komód
-37 %
  Készleten
70 100 Ft 44 510 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.