Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

TRUMF XXL habmatrac + AJÁNDÉK párna
Termékkód:

TRUMF XXL habmatrac + AJÁNDÉK párna

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: TRUMF XXL habmatrac + AJÁNDÉK párna

TRUMF XXL habmatrac. Kényelmes kétoldalú habszivacs luxus szendvicsmatrac. A kék oldal Vicso memóriahabból készült, amely reagál a testhőmérsékletre és a nyomásra. A matrac középső része hidegen formázott hibrid Flexifoam habból készül. Ez a hab rugalmas, tartós és légáteresztő, közepes keménységű. A matrac kemény zöld oldala hidegen öntött HR habból készült, amely rugalmas, tartós és légáteresztő, kemény kialakítású. A matrac felületét légáteresztő, üreges szálakból készült kondicionáló réteggel steppelt, cipzárral ellátott és 60°C-on mosható huzat védi. A matrac a huzattal együtt 20 cm magas. Allergiások számára alkalmas.

Összefoglalás:

  • kétoldalas matrac
  • visco memóriahab - H3
  • Flexifoam
  • HR hab -H4
  • mosható cipzáras huzat
  • hipoallergén tulajdonságok
Pěnová matrace RELAX XXL
Pěnová matrace RELAX XXL
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.