Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

RACEK B 2 COLOR szines emeletes ágy + rács + matrac INGYEN
Termékkód:

RACEK B 2 COLOR szines emeletes ágy + rács + matrac INGYEN

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: RACEK B 2 COLOR szines emeletes ágy + rács + matrac INGYEN

Termékleirás

RACEK B 2 szines emeletes gyerek ágy matraccal és ráccsal ingyen.Viditsa fel gyermeke szobáját kiemelkedő szinekkel.Válasszon egy palettáról mint a festőknél,és hozzon létre ideális hátteret a tanuláshoz és tanitásra.Mindkét ágynak van matraca,rácsa és biztonsági kerete.Az ágyak szilárd szerkezettel vannak összekötve és az univerzális létrát elhelyezheti a szerkezet bármelyik oldalán.Az alsó részén van beszúrva a nagy fiók kerekeken,fogantyúkkal a könnyebb mozgatáshoz.

Rács INGYEN - modern FLEX szisztéma,mely több rugalmas lapból áll,köszönhető a szilárdságának mely emeli a minőséget a mindenapi használatra.

Matrac INGYEN - magas minőségi PUR habból készült,magas rugalmassággal,nem deformálódik és kiváló kényelmet nyújt az alváshoz.Tartozéka lehúzható,cipzáros huzat,mely allergiaellenes és mosható géppel.

Házhoz szállitjuk:

  • 2x gyerekágy forgácslapból,
  • 2x szilárd FLEX rács INGYEN,
  • 2x habmatrac INGYEN,
  • biztonsági keret leesés ellen,
  • rakodóhelyiség.
Dětská patrová postel RACEK B, color + rošt + matrace ZDARMA

Szerelési útmutató: RACEK B 2 COLOR szines emeletes ágy + rács + matrac INGYEN

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)