Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

NORDE TV asztal
Termékkód:

NORDE TV asztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: NORDE TV asztal

NORDE TV-asztal. Az elegáns, skandináv stílusú TV-asztal első látásra elbűvöli Önt. 3 fiókot tartalmaz. A könnyű nyitásról a praktikus PUSH TO OPEN rendszer gondoskodik. A gyártáshoz kiváló minőségű anyagot használnak. A TV-asztal magasabb lábakon áll, amelyek biztosítják a szükséges stabilitást és légiességet. Gyönyörű természetes dekorációja van, amit imádni fog.

Összefoglalás:

  • 3 fiók
  • PUSH TO OPEN rendszer
  • Magasabb lábak

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
TV stolek NORDE
TV stolek NORDE
TV stolek NORDE

Szerelési útmutató: NORDE TV asztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.