NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

NAT antiallergén latex-kókuszhabból habpárna
Termékkód:

NAT antiallergén latex-kókuszhabból habpárna

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: NAT antiallergén latex-kókuszhabból habpárna

NAT párna. Luxus párna lágy kókusz illattal. Puha és természetesen rugalmas latex habból készült, természetes vízbázisú összetevők és kókuszpálma gyümölcskivonatok felhasználásával. Az elasztikus latex-kókuszhab biztosítja a kényelmet és a kiváló tulajdonságokat alkalmazkodóképesség. A párna magja perforált a maximális szellősség érdekében. Előnye a párna merevebb és puhább oldala. Egyszerű és funkcionális formájának köszönhetően biztosítja a kényelmet alvás közben. Huzata levehető és 60°C-on mosható. A párna antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, és allergiások számára is alkalmas.

Összefoglalás:

  • luxuspárna
  • keményebb és lágyabb oldal
  • 60°C-on mosható huzat
  • kényelem alvás közben
  • allergiás betegek számára

Használt anyagok:

  • latex-kókuszhab
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.