NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

NANO komód
Termékkód:

NANO komód

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: NANO komód

NANO komód. A modern stílusos komód minőségi anyagból készült, mely 1,6 cm vastagságú, ABS élekkel. A komód két fiókból álló tárolóhelyet tartalmaz két zárható ajtós szekrénnyel, amelyek mögött két polc található. A könnyebb kezelhetőség érdekében arany fogantyúkkal van felszerelve. Magas fémlábakon áll fekete színben a nagyobb stabilitás és szellősség érdekében. Többféle színminta közül választhat. Ugyanabból a NANO termékcsaládból más termékek is elérhetők.
 

Összefoglalás:

  • fiókos komód
  • ABS élek
  • 2 fiók
  • 2 szekrény
  • 2 polc
  • magas lábak
  • Több szín közül választhat

 

Használt anyagok:

  • LTD, PVC, fém
Komoda NANO
Komoda NANO
Komoda NANO
Komoda NANO

Szerelési útmutató: NANO komód

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.