NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

MOSA TV asztal
Termékkód:

MOSA TV asztal

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: MOSA TV asztal

MOSA TV-asztal. Skandináv megjelenés praktikus helykihasználással. Minőségi anyagból készült, vastagsága 1,6 cm. ABS élekkel van felszerelve a mechanikai sérülések és nedvesség elleni fokozott védelem érdekében. A TV állvány oldalain két ajtós szekrény található, köztük nyitott polcokkal. Fekete színben magasabb lábakon áll. A TV-állvány kombinálható a MOSA termékcsalád többi termékével.

Összefoglalás:

  • TV-asztal
  • ABS élek
  • nyitott polcok
  • 2 szekrény
  • magasabb lábak

 

Használt anyagok:

  • MDF, PVC
TV stolek MOSA
TV stolek MOSA
TV stolek MOSA

Szerelési útmutató: MOSA TV asztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.