NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

MONIKA kárpitozott kanapé
Termékkód:

MONIKA kárpitozott kanapé

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: MONIKA kárpitozott kanapé

MONIKA kárpitozott kanapé. Kényelmes kanapé modern stílusban. A keret DTD és HDF lap kombinációjából készült a stabilitás és a szilárdság érdekében. Minőségi szövet borítása kellemes tapintású. A háttámla dekoratív varrásával tűnik ki. Az ülés közbeni kényelmet faliste rugók feltöltése biztosítja. Kényelmet nyújt pihenés közben. A fekete és arany díszítésű magas lábak stabilitást és eleganciát biztosítanak.

Összefoglalás:

  • kárpitozott kanapé
  • kellemes anyag
  • magas lábak
  • modern stílus
  • Több szín közül választhat

Használt anyagok:

  • szövet, DTD, HDF, faliste rugók
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.