Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

MOMENTS fiókos komód
Termékkód:

MOMENTS fiókos komód

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: MOMENTS fiókos komód

MOMENTS komód. Az elegáns, modern komód egyedi stílusa felfrissíti a nappali megjelenését, miközben kissé ipari megjelenést kölcsönöz neki. kiváló minőségű anyagból készült, 1,6 cm vastagságú.. A szélek ABS éllel vannak kezelve, amely védi az anyagot a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. Az egész konstrukció magasabb lábakra épül, amelyek stabilitást és légiességet adnak a komódnak. A komód két fiókból és két ajtós szekrényből áll, amelyek elegendő tárolóhelyet biztosítanak. A komód közepén található nyitott tárolópolcok további tárolóhelyet biztosítanak a dekoratív kiegészítők számára. A komód gyönyörű sötét natúr dekorációval készült.

Összefoglalás:

  • Modern komód
  • ABS él
  • 2 fiók
  • 2 nyitott polc

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Komoda MOMENTS
Komoda MOMENTS
Komoda MOMENTS

Szerelési útmutató: MOMENTS fiókos komód

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.