NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

MOBI komód
Termékkód:

MOBI komód

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: MOBI komód

MOBI komód. A modern stílus egyszerű vonalaival lenyűgöz. Kiváló minőségű anyagból készült, amelyet ABS él véd. Megvéd a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. A tárolóhely négy fiókból, egy szekrényből és egy nyitott tárolóból áll. A kényelmes nyitás érdekében a komód ezüst színű fém fogantyúkkal van felszerelve. Alacsony lábak biztosítják az erőt és a stabilitást. Több dekor közül választhatsz.

Összefoglalás:

  • fiókos komód
  • modern stílus
  • négy fiók, szekrény, nyitott tárolóhely
  • fém fogantyúk
  • alacsony láb
  • választék több dekor közül

Használt anyagok:

  • LTD, fém, PVC
Komoda MOBI
Komoda MOBI

Szerelési útmutató: MOBI komód

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.