TELJES RAKTÁRKISÖPRÉS | utolsó darabok fillérekért | MEG SZERETNÉM NÉZNI

MIXEL polc
Termékkód:

MIXEL polc

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: MIXEL polc

MIXEL polc. Hagyományos stílus és feldolgozás modern megjelenésben. A fali polc minőségi anyagból készült, vastagsága 1,6 cm. ABS élekkel van ellátva, amelyek védik az anyagot a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. Kiemelkedik praktikusságával. A polc elegendő tárolóhelyet biztosít, amely négy különböző méretű polcra van osztva. Egyszerű kialakításának köszönhetően bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik. Javasoljuk, hogy a MIXEL termékcsalád más termékeivel kombinálja.

Összefoglalás:

  • polc
  • ABS él
  • tárhely
  • egyszerű kialakítás
  • modern megjelenés

 

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Police MIXEL

Szerelési útmutató: MIXEL polc

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)