10% kedvezmény minden termékre - beleértve a már leértékelt termékeket is június 1-től június 4-ig | EXPEDO10 kóddal

MEDR számítógépasztal
Termékkód:

MEDR számítógépasztal

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: MEDR számítógépasztal

MEDR számítógépasztal. A számítógépes asztal modern és minimalista dizájnja a legmegfelelőbb a szobájába. A konstrukció fém lábakból készült, amelyek garantálják az egész asztal stabilitását és szilárdságát a mindennapi használat során. Annak érdekében, hogy több hely legyen az asztalon, egy fém italtartó és egy fejhallgatótartó van az asztal oldalán rögzítve.

Összefoglalás:

  • számítógépes játékasztal
  • modern stílus
  • fejhallgató- és italtartó

 

Használt anyagok:

  • LTD, fém
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.