NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

MARLENE ágyazható sarokülőgarnitúra
Termékkód:

MARLENE ágyazható sarokülőgarnitúra

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: MARLENE ágyazható sarokülőgarnitúra

MARLENE ágyazható sarokülőgarnitúra. Egyszerű vonalakkal, modern stílusban lenyűgöző. Minőségi anyagokból készült. A töltet hab és faliste rugó kombinációjából áll. Az ülőfelület puha és kellemes tapintású szövettel van kárpitozva. Az ülőgarnitúra alsó része kiváló minőségű eco bőrrel van bevonva. Nagyfokú kényelmet biztosít az ülés során. Tartalmaz egy tárolóhelyet és egy összecsukható mechanizmust, aminek köszönhetően könnyedén ággyá alakíthatja az alkalmi alváshoz. Alacsony lábakon áll. Többféle kárpitozás és saroktájolás közül választhat.

Összefoglalás:

  • ágyazható sarokülőgarnitúra
  • tárhely
  • alacsony lábak
  • több kárpit kiválasztása
  • saroktájolás kiválasztása

 

Használt anyagok:

  • szövet, eco-bőr, PUR hab, faliste rugók
Rohová rozkládací sedačka MARLENE
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.