INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

MARCEL magas komód
Termékkód:

MARCEL magas komód

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: MARCEL magas komód

MARCEL magas komód. 1,8 cm vastag minőségi kartonból készült, ABS szegélyekkel. Így védi az anyagot a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. Elegendő tárhelyet biztosít két fiók és egy ajtós szekrény formájában, amelyet belül egy polc oszt el az áttekinthetőbb elrendezés érdekében. A magas fiókos szekrény fogantyúkkal van felszerelve. A nagyobb stabilitás érdekében feketében magasabb fa lábakon áll. A magas komód kombinálható a MARCEL termékcsalád többi termékével.

Összefoglalás:

  • magas komód
  • ABS élek
  • szekrény
  • 2 fiók
  • magasabb lábak
  • fogantyú

 

Használt anyagok:

  • LTD, PVC

Szerelési útmutató: MARCEL magas komód

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)