NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

MAGION TV asztal
Termékkód:

MAGION TV asztal

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: MAGION TV asztal

MAGION TV-asztal. Egy gyönyörű, modern függő TV-asztal, amely első látásra elbűvöl. A TV-asztal egy tágas, zárható szekrényt tartalmaz nyitott polccal kombinálva. A könnyű nyitásról a praktikus PUSH TO OPEN rendszer gondoskodik. Kiváló minőségű anyagból készült. Az ABS élek védelmet nyújtanak a mechanikai sérülések és a nedvesség ellen. Választható díszítés.

Összefoglalás:

  • ABS él
  • billenődoboz
  • nyitott polc
  • PUSH TO OPEN rendszer
  • Választható dekoráció

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
TV stolek MAGION
TV stolek MAGION
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.