TELJES RAKTÁRKISÖPRÉS | utolsó darabok fillérekért | MEG SZERETNÉM NÉZNI

LORIENT magas konyhaszekrény
Termékkód:

LORIENT magas konyhaszekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LORIENT magas konyhaszekrény

Tervezi, hogy konyháját felszereli egy olyan szekrénnyel, amely a lehető legtöbb tárolóhelyet biztosítja? Erre a legalkalmasabb ez a magas szekrény a LORIENT sorozatból.


Kiváló minőségű anyagból készült, amelyet ABS szélvéd. Két nagy ajtóból áll, fém fogantyúval. A belsejét négy polc öt részre osztja. Gyönyörű, természetes dekorral kapható, ötvözve a fehér és az Andersen fenyő szépségével. Válasszon két szélességi változat közül, attól függően, hogy mennyi hely áll rendelkezésére. Érdekli ez a francia stílus? Akkor feltétlenül tekintse meg a többi LORIENT komponenst.


LORIENT magas konyhaszekrény:

  • Konyhaszekrény,
  • ABS élek
  • 2 ajtó,
  • 2 szélességi változat,
  • 4 polc,
  • kombinált dekor.

Használt anyagok:

  • DTD, MDF, fém

Szerelési útmutató: LORIENT magas konyhaszekrény

Útmutató a szereléshez 0 Útmutató a szereléshez 1
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)