Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

LORIENT konyhaszekrény mosogató alá
Termékkód:

LORIENT konyhaszekrény mosogató alá

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LORIENT konyhaszekrény mosogató alá

A mosogató minden konyhaszekrény elválaszthatatlan része,amely viszont elképzelhetetlen mosogatószekrény nélkül. Bemutatjuk Önnek a LORIENT széria fantasztikus szekrényét.

Prémium anyagból készült. A PVC él védi a sérülésektől. Két ajtó alkotja, fém fogantyúkkal van ellátva. Gyönyörű fehér dekorral kapható, amely Andersen fenyővel van kombinálva. Megrendeléskor konyhai mosogatót 76x43,5 cm nagyságban is vásárolhat. Érdekli ezt a francia konyhastílus? Akkor tekintse meg a LORIENT sorozat többi részét.

Ne felejtsen el hozzárendelni munkalapot is!

LORIENT konyhaszekrény mosogató alá:

    • konyhaszekrény mosogató alá
    • 2 ajtó
    • kombinált dekoráció,
    • mosogató megvásárlásának lehetősége

Használt anyagok:

    • DTD, MDF, fém
Kuchyňská skříňka dřezová LORIENT

Szerelési útmutató: LORIENT konyhaszekrény mosogató alá

Útmutató a szereléshez 0 Útmutató a szereléshez 1
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.