NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

LORIENT felső szűk konyhaszekrény
Termékkód:

LORIENT felső szűk konyhaszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: LORIENT felső szűk konyhaszekrény

Szeretné növelni konyhája tárolóhelyét? A felső függesztett szekrény vásárlása ideális megoldás lehet. Például ez az egyszerű a LORIENT sorozatból tökéletesen megfelelő.  

Kiváló minőségű anyagból készült, amelyet a PVC él védi. A tárolóhely polc segítségével van két részre osztva. Három tágas polcból tevődik össze.  Megnyugtató stílusát képezi a gyönyörű fehér dekor, amely Andersen fenyővel van kombinálva. Két szélességi variációból választhat. Érdekli ez a francia konyhastílus? Akkor tekintse meg a LORIENT sorozat többi részét.

LORIENT felső szűk konyhaszekrény:

  • felső konyhapolc
  • PVC él
  • kombinált dekoráció
  • két szélességi variáció

Használt anyagok:

  • DTD, MDF, fém

Szerelési útmutató: LORIENT felső szűk konyhaszekrény

Útmutató a szereléshez 0 Útmutató a szereléshez 1
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.