Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

LORIENT alsó kombinált konyhaszekrény
Termékkód:

LORIENT alsó kombinált konyhaszekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LORIENT alsó kombinált konyhaszekrény

Egy egy tárolószekrényt keres a konyhájához, melyben van hely az evőeszközöknek is? Akkor nem talál jobbat, mint ez a LORIENT sorozat szekrénye.


Kiváló minőségű anyagból készült, amelyet ABS él véd. Az alsó rész polcokkal osztott tárolóhelyből áll. Fém fogantyúval ellátott ajtó takarja le. A tetején egy fiók található, amely ideális az evőeszközök tárolására. Az Andersen fenyő természetes dekorja és a fehér szín beragyog minden háztartást. Tetszik ez a francia formatervezés? Ebben az esetben nézzen meg más LORIENT termékeket.
Ne felejtse el megvenni egy munkalapot is!


LORIENT alsó kombinált konyhaszekrény:

  • Alsó konyhaszekrény,
  • ABS élek
  • ajtó,
  • fiók,
  • munkalap opció,
  • kombinált dekor.

Használt anyagok:

  • DTD, MDF, fém

Szerelési útmutató: LORIENT alsó kombinált konyhaszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.