Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

LOOD dohányzóasztal
Termékkód:

LOOD dohányzóasztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LOOD dohányzóasztal

LOOD dohányzóasztal. Lenyűgöző modern formatervezéssel és tágas tárolórekesszel rendelkezik, 1,6 cm vastagságú, kiváló minőségű anyagból készült, ami védi a bútort a mechanikai sérülések és a nedvesség ellen. A masszív lábak fokozzák az asztal vonzerejét, megtartják az asztallapot, valamint támasztékot és erőt biztosítanak. Egy minőségi dohányzóasztallal élvezheti az otthon kényelmét.

 

Összefoglalás:

  • dohányzóasztal
  • modern stílus

Használt anyagok:

  • DTDL
Konferenční stolek LOOD
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.