Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

LINA 2 étkezőszék
Termékkód:

LINA 2 étkezőszék

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LINA 2 étkezőszék

LINA 2 étkezőszék. A modern stílus egyszerű vonalaival lenyűgöz. A kényelmes ülés és a háttámla kellemes tapintású anyaggal borított. A lábak tömör fából készültek, amelyek stabilitást és szilárdságot adnak a széknek. Ez a szék minden otthonban megtalálja a helyét. Többféle kárpit közül választhat.

Összefoglalás:

  • étkezőszék
  • modern stílus
  • több kárpit

Használt anyagok:

  • szövet, masszív
Jídelní židle LINA 2
Jídelní židle LINA 2
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.