Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

LANZA XL ruhásszekrény
Termékkód:

LANZA XL ruhásszekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LANZA XL ruhásszekrény

LANZA XL ruhásszekrény. Egyszerű, modern kialakításával nyűgöz le. Kiváló minőségű anyagból készült. Rengeteg tárolóhelyet kínál két szekrény formájában, az egyikben egy polc és egy szekrényrúd, a másikban pedig több polc, egy kisebb szekrény, két fiók és egy nyitott tér található. Az ajtók és fiókok arany fogantyúkkal vannak ellátva.

Összefoglalás: 

  • ruhásszekrény
  • gardróbszekrény, két fiók és szabad tér
  • arany fogantyúk

Használt anyagok:

  • LTD, fém
Šatní skříň LANZA 2
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)