LANZA XL 2 ruhásszekrény
Termékkód:

LANZA XL 2 ruhásszekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LANZA XL 2 ruhásszekrény

LANZA XL 2 ruhásszekrény. Egyszerű, modern kialakításával nyűgöz le. Kiváló minőségű anyagból készült. A gardróbszekrény nagy mennyiségű tárolóhelyet kínál egy polcos szekrény és egy szekrényrúd, egy kisebb szekrény, két fiók és egy nyitott tér formájában. A könnyű nyitásról a praktikus PUSH TO OPEN rendszer gondoskodik.

Összefoglalás: 

  • gardrób
  • gardróbszekrény, két fiók és szabad tér
  • PUSH TO OPEN rendszer

Használt anyagok:

  • LTD, PVC, fém
Šatní skříň LANZA XL 2
Šatní skříň LANZA XL 2
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)