Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

KROKUS MRTV140 TV asztal + P140 polc
Termékkód:

KROKUS MRTV140 TV asztal + P140 polc

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: KROKUS MRTV140 TV asztal + P140 polc

Ugye, Ön is úgy gondolja, hogy a tévékészüléknek nem a földön vagy a régi, ütött-kopott asztalkán van a helye? Ezennel bemutatjuk Önnek a KROKUS MRTV140 TV asztalt, amely majd méltó helyet biztosít készülékének. Két ajtaja mögött elrejtheti kincseit, a nyitott részben pedig épp ellenkezőleg kiállíthatja azokat. S mivel tudjuk, hogy családi fotók nélkül sem nappali a nappali, ezért a TV asztalhoz felkínáljuk a P140 polcot is. A bútorok konstrukciója minőségi laminált alapanyag felhasználásával készült, az ABS élzárásnak köszönhetően az asztal és a polc is ellenállóbbak a mechanikus sérülésekkel szemben. Sonoma tölgy árnyalatban érhetőek el a kínálatunkból.

Amennyiben tetszik Önnek ez a stílus, ne felejtsen el rákattintani a KROKUS kollekció többi termékére is!

A KROKUS MRTV140 TV asztal és a P140 polc főbb jellemzői:

  • minőségi laminált alapanyag,
  • TV asztal + polc,
  • ABS élzárás,
  • sonoma tölgy árnyalat szürke sávokkal.
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)