INGYENES KISZÁLLÍTÁSI NAPOK + INGYENES FELVITEL a kanapékra és ágyakra egyaránt

KNIGHT R2S komód
Termékkód:

KNIGHT R2S komód

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: KNIGHT R2S komód

Kedveli a szép bútorokat és a rusztikus stílust? Ez esetben a KNIGHT R2S komód csakis Önre vár. A komód nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem különböző dolgok tárolását is lehetővé teszi. Az alsó részben két polc található, míg középen két fiók áll a rendelkezésére. Az apró dísztárgyakat a fiókok feletti nyolc nyitott rekeszben állíthatja közszemlére. A komódot, akárcsak a KNIGHT kollekció minden egyes termékét díszléc és fém fogantyúk teszik különlegessé.

A komód jelenleg két különböző árnyalatban érhető el a kínálatunkból: kraft tölgy, ill. fehér skandináv fenyő és vad tölgykombinációja közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt. Ezek után nem marad más hátra, mint gyönyörködni a frissen beszerzett bútordarabban.

A KNIGHT R2S komód főbb jellemzői:

  • rusztikus stílus,
  • 2 db fiók,
  • 2 db polc + 8 db nyitott rész,
  • fém fogantyúk,
  • kétféle színárnyalat.

Használt anyagok:

  • LTD
Komoda KNIGHT R2S

Szerelési útmutató: KNIGHT R2S komód

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (15) +36 (15) 009 430

(hé-pé: 7-21, va:13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.