Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

KINGDOM konyhaszekrény mosogató alá
Termékkód:

KINGDOM konyhaszekrény mosogató alá

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: KINGDOM konyhaszekrény mosogató alá

Saját ízlésének megfelelően rendezi be a konyháját? Ebben az esetben semmilyen körülmények között nem hiányozhat ez a konyhaszekrény mosogató alá. Ha szereti az egyszerű, de modern stílust, akkor ajánljuk ezt a darabot a KINGDOM termékcsaládból.

Minőségi anyagokból készült, amely megvédi a ABS szélét a sérülésektől. A szekrény két ajtóból áll, melyek fém fogantyúkkal vannak ellátva. Gyönyörű fehér skandnáv fenyő és vad tölgy színkombinációban. Mosogatótálcával 76x43,5 cm nagyságban is választható. Felkeltette az érdeklődését ez a formatervezésű konyha? Ebben az esetben tekintse meg a KINGDOM széria további elemeit.

Ne felejtsen el  munkalapot rendelni!

KINGDOM konyhaszekrény mosogató alá:

  • szekrény mosogató alá
  • ABS szegély
  • 2 ajtó
  • természetes szín
  • munkalappal rendelhető

Használt anyagok:

  • DTD, MDF, fém
Kuchyňská skříňka dřezová KINGDOM
Kuchyňská skříňka dřezová KINGDOM

Szerelési útmutató: KINGDOM konyhaszekrény mosogató alá

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

KINGDOM magas konyhaszekrény
-22 %
  Szállítási idő 3-6 hét
92 000 Ft 71 800 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.