NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

KAROLI gyerekágy + matrac
Termékkód:

KAROLI gyerekágy + matrac

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: KAROLI gyerekágy + matrac

KAROLI gyerekágy + matrac. Modern stílusú ágy. A keret laminált és tömör fából készült, bükk dekorral az ágy stabilitása és szilárdsága érdekében. A megemelt fejtámla napközben is kikapcsolódást nyújt. Elegendő tárolóhelyet tartalmaz két fiók formájában, az ágy méretétől függően 88,5x80x20 és 98x80x20. Habmatrac tartozik hozzá. Az ágy elegáns kialakítású lábakon áll, amelyek légiességet biztosít.

Összegzés:

  • gyerekágy
  • tömörfa és laminátum kombinációja
  • habmatrac
  • tárolóhely
  • méret választás
  • magas lábak

Szerelési útmutató: KAROLI gyerekágy + matrac

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.