Bútorok RAKTÁRKÉSZLETEN akár 35%-os kedvezménnyel MINDENRE. Gyors és problémamentes kiszállítás!

JALTA komód
Termékkód:

JALTA komód

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: JALTA komód

JALTA komód. 1,6 cm vastag, minőségi anyagból készült, ABS peremmel. Ez megvédi az anyagot a sérülésektől és a nedvességtől. A fiókos szekrény bőséges tárolóhelyet biztosít, amely az ajtó mögött rejtőzik, és polcokkal van osztva. A komód fogantyú nélküli. A komód a külső kerethez csatlakozik, ami kibővíti a tárolóteret és remek dizájnelem.

Összefoglalás:

 

  • komód
  • ABS él
  • 3 ajtó
  • 3 polc

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Komoda JALTA
Komoda JALTA
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20, 8. - 12.7. 7-17h)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20, 8. - 12.7. 7-17h)