Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

JADELKA plus kárpitozott falipanelek
Termékkód:

JADELKA plus kárpitozott falipanelek

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: JADELKA plus kárpitozott falipanelek

JADELKA plusz kárpitozott falipanelek. Egyszerű, modern stílusú megjelenésével lenyűgöző. Kiváló minőségű MDF lapból készülnek, és eko bőrrel vagy szövettel vannak bevonva. A falak díszítésére használják magán- és irodai belső terekben. A falipanelek készen állnak a könnyű felszerelésre, ragasztásra szerelőragasztóval fúrás, szennyeződés, por és zaj nélkül. A panelek emellett hangszigetelnek és csendesítik a helyiségeket azáltal, hogy megváltoztatják a hanghullámok terjedését a belső térben. Ezek a panelek a JADELKA panelek végét szolgálják. Többféle kárpit közül választhat.

 

Összefoglalás:

  • kárpitozott falipanelek
  • egyszerű telepítés
  • hangszigetelt szoba
  • záró rész
  • több kárpit kiválasztása
  • 1 darab ár

 

Használt anyagok:

  • szövet/eco-bőr, MDF
Nástěnné čalouněné panely JADELKA plus

Szerelési útmutató: JADELKA plus kárpitozott falipanelek

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.