TELJES RAKTÁRKISÖPRÉS | utolsó darabok fillérekért | MEG SZERETNÉM NÉZNI

HOMER 3 vitrines szekrény
Termékkód:

HOMER 3 vitrines szekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: HOMER 3 vitrines szekrény

HOMER 3 vitrines szekrény. Kiváló minőségű, 1,6 cm vastagságú anyagból készült, ABS élekkel. Ez megvédi az anyagot a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. A vitrin elegendő tárolóhelyet biztosít két üveg- és barna ajtós szekrény formájában. A szekrények belsejében egy polc található. Az üvegszekrényt belül egy 0,4 cm vastag üvegpolc osztja, az ajtó pedig klasszikus kilinccsel rendelkezik. A barna ajtó tervezői lécekkel van felszerelve, amelyek fekete színűek és kilincsként szolgálnak. Magasabb fa lábakon áll fekete színben. A vitrin kombinálható a HOMER termékcsalád többi termékével.

Összefoglalás:

  • vitrines szekrény
  • ABS élek
  • 2 szekrény
  • magasabb lábak
  • fogantyú

 

Használt anyagok:

  • LTD, PVC, üveg
Vitrína HOMER 3
Vitrína HOMER 3

Szerelési útmutató: HOMER 3 vitrines szekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)