Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

HARALD 150 komód
Termékkód:

HARALD 150 komód

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: HARALD 150 komód

HARALD 150 komód. Minőségi, 1,6 cm vastag laminátumból készül. Az éleket ABS éllel látták el, amely megvédi az anyagot a mechanikai sérüléstől és a nedvességtől. Az egész konstrukció fából készült lábakra épül, amelyek stabilitást és légiességet biztosítanak a komódnak. A komód négy fiókból és két szekrényből áll, amelyek elegendő tárhelyet kínálnak. A szekrények két polccal vannak osztva.

Összegzés:

  • komód
  • minőségi laminátum
  • ABS élek
  • 4 fiók
  • 4 polc
Komoda HARALD 150

Szerelési útmutató: HARALD 150 komód

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

WALKER kárpitozott ágy
-21 %
  Szállítási idő 20-25 munkanap
226 100 Ft 178 700 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.