Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

GALLI ágyazható sarok ülőgarnitúra
Termékkód:

GALLI ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: GALLI ágyazható sarok ülőgarnitúra

Kicsi a hely a lakásban? Miért ne folyamodhatna okos, praktikus megoldásokhoz? Ilyen például a többfunkciós GALLI ágyazható sarok ülőgarnitúra is. Ez a sarokülő nemcsak az esti tévénézéshez biztosít komfortos ülőhelyet.Vendégágy-funkciójának köszönhetően akár alvás céljából is bármikor igénybe veheti. Ágyneműtartójában ugyanakkor kényelmesen elfér a párna, a takaró és mindaz, amit el szeretne rejteni a kíváncsi tekintetek elől. Az ülőfelület magját hullámrugók alkotják. A színes párnák háttámlaként szolgálnak, ezekhez csatlakozik még a két kartámasz is. A diszkrét lábakon álló sarokülő számos színkombinációban, ill. jobb és bal oldali kialakításban is megrendelhető a kínálatunkból.

A GALLI ágyazható sarok ülőgarnitúra főbb jellemzői:

  • ágyazható sarokülő,
  • ágyneműtartó,
  • vendégágy-funkció,
  • szövet kárpitozás,
  • többféle színkombináció,
  • jobb és bal oldali kialakításban is,
  • lábak,
  • párnák az árban.
Rohová rozkládací sedačka GALLI
Rohová rozkládací sedačka GALLI
Rohová rozkládací sedačka GALLI
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)