FLYNT TV asztal
Termékkód:

FLYNT TV asztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: FLYNT TV asztal

FLYNT TV asztal. Modern megjelenés. Egyenes vonalai kiváló minőségű, 1,6 cm vastagságú anyagból készülnek, és ABS-szélekkel vannak ellátva a mechanikai sérülések és a nedvesség elleni védelem érdekében. A TV asztal elegendő tárolóhelyet kínál kihúzható fiókok formájában, alulról fogantyúkkal. A TV asztal alatt egy dekoratív alap található, amely polcként használható. A konfigurációban kék LED világítással rendelkező változatot is választhat. A szélesebb méret két TV asztalból áll. Többféle dekor közül választhat.

Összefoglaló:

  • TV asztal
  • ABS élek
  • dekoratív talapzat
  • kék LED világítás
  • több dekor

Használt anyagok:

  • LTD
TV stolek FLYNT
TV stolek FLYNT

Szerelési útmutató: FLYNT TV asztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)