Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

FERBY tolóajtó
Termékkód:

FERBY tolóajtó

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: FERBY tolóajtó

FERBY tolóajtó. Használhatja klasszikus bejáratként egy másik helyiségbe, egy öltözőbe vagy az előszoba kiegészítőjeként. Minőségi anyagból készültek, vastagságuk 1,8 cm. A könnyű nyitást a diszkrét arany színű fogantyú biztosítja, amely csak az egyik oldalon található. Az ajtó egyoldali dekorral díszített, az ajtó hátulja sima. A modern dizájnnak köszönhetően könnyedén illeszkedik a belső terekhez. Csendes zárórendszert, tolási rendszert és csapágyakat tartalmaz. Több szín és szélességi méret közül választhat.

Összefoglalás:

  • tolóajtók
  • fogantyú
  • halkzárórendszer
  • modern megjelenés
  • Több szín közül választhat
  • szélesség-méret kiválasztása

 

Használt anyagok:

  • MDF, PVC
Posuvné dveře FERBY
Posuvné dveře FERBY
Posuvné dveře FERBY

Szerelési útmutató: FERBY tolóajtó

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.