NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

FELCO előszoba összeállítás
Termékkód:

FELCO előszoba összeállítás

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: FELCO előszoba összeállítás

FELCO előszoba összeállítás. A modern előszoba összeállításnak egyenes vonalai tökéletesen illeszkednek Önhöz az előszobában. Kiváló minőségű, 1,6 cm vastag laminált anyagból készült, mely ABS éllel van ellátva. Ez megvédi az anyagot a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. A falat két kampó, egy polc és egy tükör egészíti ki.

Összefoglalás:

 

  • előszoba összeállítás
  • laminált
  • ABS él
  • kampók, polc és tükör
Předsíňová stěna FELCO

Szerelési útmutató: FELCO előszoba összeállítás

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.