TELJES RAKTÁRKISÖPRÉS | utolsó darabok fillérekért | MEG SZERETNÉM NÉZNI

KOLOREDO éjjeli szekrény
Termékkód:

KOLOREDO éjjeli szekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: KOLOREDO éjjeli szekrény

KOLOREDO éjjeliszekrény. Mostantól lesz egy hely, ahol tárolhatja könyveit és más apróságokat is. Nemcsak szép és modern, de a két ajtó és egy polc praktikussá is teszi ezt a darabot. Kiváló minőségű anyagból készült, és ABS élekkel rendelkezik. A fogantyúk megkönnyítik a nyitást. Válassza ki az Önnek tetsző dekorációt, hogy illeszkedjen a belső térbe. Ha a természetes színek rajongója, akkor egyik lehetőséggel sem fog melléfogni.

Jellemzők:

  • éjjeliszekrény
  • modern és praktikus bútorok
  • két ajtó
  • polc

Felhasznált anyagok:

  • LTD

Szerelési útmutató: KOLOREDO éjjeli szekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)