Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

DOTA DUO íróasztal
Termékkód:

DOTA DUO íróasztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: DOTA DUO íróasztal

DOTA DUO íróasztal. Lenyűgöző praktikus és modern kialakításával. Az íróasztal minőségi anyagból készült. ABS élekkel van felszerelve a mechanikai sérülések és nedvesség elleni fokozott védelem érdekében. Munkafelület, fiók és szekrény formájában elegendő helyet biztosít. Keskeny, ezüst színű fogantyúkkal felszerelve a jobb kezelhetőség érdekében. Alacsony lábakon áll a nagyobb stabilitás érdekében. Javasoljuk, hogy kombinálja a DOTA DUO sorozat más termékeivel.

Összefoglalás:

  • íróasztal
  • ABS él
  • fiók
  • szekrény
  • keskeny fogantyúk
  • alacsony lábak

 

Használt anyagok:

  • DTDL, HDF, PVC

Szerelési útmutató: DOTA DUO íróasztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.