NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

DOTA DUO 2 polcrendszer
Termékkód:
Újdonságok

DOTA DUO 2 polcrendszer

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: DOTA DUO 2 polcrendszer

DOTA DUO 2 polc. Tágas, modern megjelenésű polc. Kiváló minőségű anyagból készült, ABS éllel, amely véd az esetleges mechanikai sérülésektől. Ez egy könyvespolc kombinált tárolóhellyel, három ajtós szekrényből és két nyitott polccal. A szekrényajtók kilincsekkel vannak felszerelve a jobb kezelhetőség érdekében. Javasoljuk, hogy kombinálja a DOTA DUO sorozat más termékeivel.

Összefoglalás:

  • polc
  • ABS él
  • 2 nyitott polc
  • 3 fogantyús szekrény
  • modern dizájn

Használt anyagok:

  • DTDL, HDF, PVC

Szerelési útmutató: DOTA DUO 2 polcrendszer

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.