DONNA Gyermekszoba
Termékkód:

DONNA Gyermekszoba

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: DONNA Gyermekszoba

DONNA gyerekszoba összeállítás. Kiváló minőségű laminált és forgácslapból készült modern gyerekszoba összeállítás. A gyerekszoba egy szekrényből, egy gyerekpolcból, egy komódból, egy falipolcból és egy rácsos kiságyból áll. A kiságy matracot nem tartalmaz. A bútor fehér és szürke színű. Lehetőség a termékek külön-külön történő megvásárlására, melynek köszönhetően igény szerint alakíthat ki gyerekszobát.

Összefoglalás:

  • babaágy
  • gyerekszekrény
  • gyerekpolc
  • gyerekfali polc
  • gyermek komód
  • modern stílus

 

Használt anyagok:

  • LTD, DTD
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)