NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

AVARIO Dohányzóasztal
Termékkód:

AVARIO Dohányzóasztal

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: AVARIO Dohányzóasztal

AVARIO dohányzóasztal. Az ipari stílusú dohányzóasztal tárolóhelyekkel kiváló minőségű anyagból készült. Az asztal előnye a tárolóhely, ahol mindent elhelyezhet, amire szüksége van. Egyszerű kidolgozásának köszönhetően könnyedén harmonizálhatja a belsővel. A magasabb fémlábak elegáns megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.

Összefoglalás:

  • Dohányzóasztal
  • Nyitott polc
  • magasabb lábak
  • Ipari stílus

Használt anyagok:

  • LTD, fém
Konferenční stolek AVARIO STNO40
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.