Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

DASTI ágy
Termékkód:

DASTI ágy

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: DASTI ágy

DASTI ágy. Elegáns és egyben modern kialakításával vonzani fogja Önt. Minőségi anyagból készült, fejtámlát pedig LED-es világítás díszíti. Nagy előnye az ágy alsó részében nyitott polcok formájában kialakított tárolóhely és további két kihúzható tárolóhely, melyek keskeny fogantyúkkal vannak ellátva a jobb kezelhetőség érdekében. Az ágy tartalmaz egy ágyrácsot. Ön választhatja ki a méretet. Javasoljuk, hogy kombinálja a DASTI sorozat más termékeivel is.

Összefoglalás:

  • ágy
  • ABS él
  • LED világítás
  • lamella ágyrács
  • tárolóhely
  • nyitott polcok
  • méret kiválasztása

 

Használt anyagok:

  • DTDL, PVC
Postel DASTI
Postel DASTI

Szerelési útmutató: DASTI ágy

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.