Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

COLORADO S1D szekrény
Termékkód:

COLORADO S1D szekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: COLORADO S1D szekrény

A COLORADO S1D modern stílusú szekrény egyszerű és letisztult vonalvezetését kifinomult dizájn egészíti ki. A fogantyú nélküli kialakításnak köszönhetően a szekrény szerény, ugyanakkor nagyon egyedi. A bútorlap biztosítja a formális tartósságot, míg a laminált felület gyönyörűen követi a fa szemcsézettségét. Az ajtó mögötti tárolóhely három polcra van osztva, amelyeken ruhákat vagy esetleg régi fényképalbumokat lehet elhelyezni. Hálószobákba és nappalikba ajánljuk.

A szekrény több színben is kapható a kínálatunkból. Sötét lefkas tölgy, szürke sonoma tölgy, ill. a sötét lefkas tölgy és a smooth grey kombinációja közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Ha ez a stílus elnyerte tetszését, nézze meg a COLORADO kollekció többi darabját is, és alakítsa ki hálószobájában az Ön egyéni Colorado államát!

A COLORADO S1D szekrény főbb jellemzői:

  • 1 db fogantyú nélküli ajtó,
  • 3 db polc,
  • többféle színvariáció.

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Skříň COLORADO S1D
Skříň COLORADO S1D

Szerelési útmutató: COLORADO S1D szekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

COLORADO ágy
INGYENES SZÁLLÍTÁS
-19 %
  Szállítási idő 1-3 hét
129 300 Ft 104 500 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.