NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

CHARLOTTE BIS 3 sarok ülőgarnitúra
Termékkód:

CHARLOTTE BIS 3 sarok ülőgarnitúra

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: CHARLOTTE BIS 3 sarok ülőgarnitúra

A CHARLOTTE BIS 3 sarok ülőgarnitúra többféle színkombinációban is elérhető a kínálatunkból, így bőven lesz miből válogatni. Sötétebb színek éppúgy megtalálhatók köztük, mint például az egészen világos árnyalatok. Az esztétikus külső mellett természetesen a praktikusság is fontos szempont. A sarokülő ágyazható, úgyhogy a vendégek elszállásolása sem jelnthet ezentúl akadályt. Az ehhez szükséges párna és a takaró mindig kéznél lesz az ágyneműtartóban. A szilárdságot és a stabilitást a jól megmunkált szerkezet garantálja. A komfortérzetről egyrészt az ülőfelület magját kitöltő hullámrugók és a rugalmas PU T30 sűrűbb habszivacs réteg gondoskodik, mely a sarokülő hosszabb élettartamát is garantálja. Másrészt pedig a három 75x55 cm méretű, háttámlaként szolgáló kényelmes párna is, melyet cipzáras huzat véd a szennyeződésektől. A sarokülő vázát 2 cm magas, téglalap alakú lábak támasztják alá.

Ez az ülőgarnitúra univerzális kialakítású, így a tájolással kapcsolatos dilemmát a rendelésnél megspóroljuk Önnek.

A CHARLOTTE BIS 3 sarok ülőgarnitúra főbb jellemzői:

  • vendégágy funkció,
  • ágyneműtartó,
  • 3 db kényelmes párna,
  • univerzális kialakítás,
  • többféle színkombináció.
Rohová sedací souprava CHARLOTTE BIS 3
Rohová sedací souprava CHARLOTTE BIS 3

Szerelési útmutató: CHARLOTTE BIS 3 sarok ülőgarnitúra

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

TORA kárpitozott fotel
-44 %
  Készleten
190 990 Ft 106 110 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.