NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

CEMBER éjjeliszekrény
Termékkód:
Újdonságok

CEMBER éjjeliszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: CEMBER éjjeliszekrény

CEMBER éjjeliszekrény. Modern megjelenés egyszerű dizájnnal. Az éjjeliszekrény matt lapokból készült, martelőlappal, finom barázdákkal, amelyek különlegessé teszik a megjelenést. A fiók fogantyúval rendelkezik a könnyű kezelés érdekében. ABS éllel ellátva, amely véd a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. Az éjjeliszekrény nagy tárolóhelyet biztosít egy felső tárolófelület és egy fiók formájában. A magas lábak stabilitást és légiességet adnak. Több dekor közül választhat.

Összefoglalás:

  • éjjeliszekrény
  • ABS él
  • fiók
  • fogantyú
  • magas lábak
  • választék több dekor közül

 

Használt anyagok:

  • DTDL, PVC, fém
Noční stolek CEMBER
Noční stolek CEMBER

Szerelési útmutató: CEMBER éjjeliszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.