NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

CEMBER dohányzóasztal
Termékkód:
Újdonságok

CEMBER dohányzóasztal

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: CEMBER dohányzóasztal

CEMBER dohányzóasztal. Modern megjelenés egyszerű dizájnnal. A dohányzóasztal matt lapokból készült, martajtókkal, finom barázdákkal, amelyek különlegessé teszik a megjelenést. Az ajtók fogantyúkkal rendelkeznek a könnyű kezelhetőség érdekében. ABS éllel ellátva, amely véd a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. A dohányzóasztal nagy tárolóhelyet biztosít egy felső tárolórész formájában és két csuklós ajtó mögött. A magas lábak stabilitást és légiességet adnak. Többféle dekor közül választhat. Kombinálható a CEMBER sorozat más termékeivel, így átfogó készletet alkothat.

Összefoglalás:

  • dohányzóasztal
  • ABS él
  • 2 ajtó
  • fogantyúk
  • magas lábak
  • választék több dekor közül

 

Használt anyagok:

  • DTDL, PVC, fém
Konferenční stolek CEMBER
Konferenční stolek CEMBER

Szerelési útmutató: CEMBER dohányzóasztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.