Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

CADERA Velvet kárpitozott ágy, 180x200, bluvel 14 - KIÁRUSÍTÁS 89.SZ.
Termékkód:

CADERA Velvet kárpitozott ágy, 180x200, bluvel 14 - KIÁRUSÍTÁS 89.SZ.

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: CADERA Velvet kárpitozott ágy, 180x200, bluvel 14 - KIÁRUSÍTÁS 89.SZ.

CADERA Velvet kárpitozott ágy egyedülálló és elegáns megjelenésével rabul ejti. Az ágykeretet kellemes tapintású szövet borítja. Ágyrácsot tartalmaz. A steppelt háttámla és az alacsony lábakkal ellátott ágy tökéletesen illeszkedik minden modern hálószobába.

Felhívjuk figyelmét!!!

  • a fotó csak illusztráció
  • a termék sérült - a fejtámla megsérült
  • Kérésre szívesen küldünk fotókat a sérülésekről
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.