Berendezzük

Szállítás
A vásárlásról
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
6.7.2023

Hogyan zajlik a vásárlás az Expedo webáruháznál? Mire kell figyelnie, mi van akkor, ha a termék, mely Önt érdekli, épp nincs raktárkészleten, hogyan működik a kiszállítás, a fizetés és az áru be és felszállítása az emeletre. Mai cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk választ.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
13.4.2023

A fürdőszoba és a WC is rendszeres, lehetőleg folyamatos takarítást igényel. Így egy nagyobb fürdőszobai takarítás nem tart tovább 30 percnél. A WC-t, a fürdőkádat és a zuhanyzót néhány perc alatt kitakaríthatja. A lényeg a tervezés és az előkészítés.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
12.1.2023

Egy hálószoba, amelyben biztonságban érzi magát. Vegye körül magát a megfelelő színekkel, dekorációkkal és anyagokkal. Már néhány aprósággal is hangulatos hálószobát varázsolhat a téli pihenéshez. A hosszú, sötét esték pihenésre vagy változtatásra ösztönözik otthonában.

Inspiráció
Markéta Etrychová
25.8.2022

A loft lakások az 1950-es és 1960-as években jöttek létre. Pontos fordításban a loft tetőteret vagy padlást, de egy gyár felső nyitott emeletét is jelenti. Ismerje meg velünk testközelből a tágas nappalit. A bohém életet képviseli a korábban ipari épületekben, például régi gyárakban, víztornyokban, csarnokokban vagy vasútállomásokon. Ismerje meg velünk ezt a tágas terekből álló otthont.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
19.5.2022

Az elmúlt év trendje a szokatlan dizájn. Adjon egy kis eredetiséget az étkezőnek – kombinálja a különböző stílusú székeket egy asztanál. Igen, ne féljen a modern vagy retro daraboktól. Válasszon pasztell vagy erős tónusokat tömör fával és fémmel kombinálva. Az eredmény garantáltan meglepő.

Inspiráció
Markéta Etrychová
12.5.2022

Tudta, hogy május 15. a családok napja? Ez a Nemzetközi Családi Nap, mely remek lehetőség egy új és tágas ülőgarnitúra vásárlására. Az ülőgarnitúra a központja mindennek, ami az egész háztartásban történik. Adunk Önnek 10 tippet az ülőgarnitúrához nagy családoknak.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
5.5.2022

A szekrényben lévő molyok sok bajt okozhatnak. Tudta, hogy feketeborssal vagy levendulával is  megszabadulhat tőlük? Tegyen levendula ágakat a ruhák közé, borsszemeket pedig a szekrény aljára. Néhány nap múlva azonban eltűnik a bors erős aromája, ezért cserélje ki új darabokra. Ezen kívül télen vigye ki a ruháit a hidegre, és alaposan tisztítsa ki a ruhatárát.

Gyerekszobát
Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
28.4.2022

Azon gondolkodik, hogy hogyan fér el két gyerek egy gyerekszobában? Ez a probléma elsősorban a kisebb lakásokban jelentkezik. És higgye el, hogy működik! Fontos átgondolni néhány alapvető szabályt. Ne feledje, hogy a gyerekszobát több évre rendezi be, és a felszerelésnek legalább egy ideig együtt kell nőnie a gyerekekkel. Ezért tervezzen előre, és számítson arra, hogy a gyerekek igényei az évek során változni fognak.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
21.4.2022

A Gaming desk vagy játékasztal nélkülözhetetlen segítőtárs a számítógépes játékok szerelmeseinek. Fontos szerepe van a széknek is, amelynek a hosszú munkamenetek során is biztosítania kell a kényelmet. Tudja, hogy miben különbözik egy játékasztal a klasszikustól? Összegyűjtöttünk Önnek néhány tippet.

Inspiráció
Tanácsadás
14.4.2022

Kerti bútort keres teraszra vagy erkélyre? A tavasz első napjaival eljött az idő egy új pihenőhely vásárlására. Tanácsot adunk, hogy mire figyeljen és mi alapján válasszon. Inspirálódjon nálunk és válasszon velünk. Élvezze a napsütéses napokat az új kerti bútorokon családjával és barátaival.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése