INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Urban Gardening az erkélyen és a teraszon

Tapasztalja meg az Urban Gardening varázslatát, amely az elmúlt évek nagy trendje. A városi kertészkedés az Urban Gardening azt is lehetővé teszi, hogy friss zöldségeket vagy fűszernövényeket termesszen és szüreteljen a városban a teraszon vagy az erkélyén. Ne mondjon le a növényekről, virágokról vagy a saját kézzel termesztett zöldségekről. Hozza létre a nyugalom kis oázisát a városközpontban.

Urban Gardening az erkélyen és a teraszon

Mi az Urban Gardening?

A városi lakásokban a zöldségek, fűszernövények vagy virágok termesztése az Urban Gardening. Kihasználhatja az erkély, terasz terét, de akár ablakpárkányt vagy az erkély korlátját is. Függőleges kertek is használhat, amelyek helytakarékosak és nagyon praktikusak. Akár zöldséget, akár örökzöld növényeket választ, az Urban Gardening inspirálni fogja Önt.

Erkély vagy terasz

Még egy kis erkélyen is gyönyörű kertet hozhat létre. Túl kicsi az alapterület? Használja ki a falakat is, ideális esetben a déli területet. Erősítsen rá virágcserepeket, dobozokat vagy kosarakat, amelyekben kedvenc termékeit termesztheti. Népszerűek a függő mennyezeti virágcserepek is, amelyekbe kúszónövényeket helyezhetünk el. A korlát is megfelelő választás. Itt használjon speciális, korlátokhoz tervezett virágcserepeket.

balcony with plant.jpg (170 KB)

Ablakpárkány

Erkély vagy terasz nélkül is fogyaszthat friss fűszernövényeket, apró zöldségeket vagy epret. Ügyeljen azonban a szomszédok és az ablakok alatt áthaladók biztonságára. Mindig rögzítse a virágcserepet a falra speciális kampókkal és használjon hálót.

A dobozokba ültetett gyógynövényeknek napra, sok helyre és egy kis nedvességre van szükségük. A legtöbb gyógynövény szárazságtűrő, a túlzott öntözés és gondozás károsabb lehet. Ezért a gyógynövények termesztéséhez saját önöntözőrendszerrel ellátott dobozok ajánlottak.

Függőleges kert

Természetes dizájnelem, amely egy darabka természetet visz a külső és belső terekbe. Könnyedén készíthet függőleges kertet raklapokból vagy függő cserepekből. Helyezzen kúszónövényeket, gyógynövényeket vagy epret az egyes dobozokba. Lesz egy zöld fala tele apró finomságokkal.

vertical garden from pallets.jpg (99 KB)

Kültéri ülőhelyek

Ne feledkezzen meg az ülősarokról sem a kültéri helyeken. Egy kis kerti készlet minden erkélyen vagy teraszon elfér. Az igazán kicsi erkélyeken bohókás ülőbútorokat készíthet. Használjon takarókat, párnát és szőnyeget.

Szerezzen be kerti bútorokat nagyobb teraszokra, vagy készítsen raklapból ülőhelyet. Olcsó megoldás, amely az egész családot bevonja a gyártás során.

136434.jpg (155 KB)

Inspiráció

vertical garden.jpg (58 KB)

 

plant.jpg (163 KB)

 

herbs on balcony.jpg (127 KB)

 

green plants on stairs.jpg (206 KB)

 

balcony in boho style.jpg (91 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése