15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Újévi fogadalom: rendezett konyha

Úgy érzi, hogy nem tudja elrendezni a konyháját saját elképzelése szerint. Íme néhány tipp ahhoz, hoy hogyan tartson rendet a konyhájában, és hogyan teremtsen rendszert és rendet. Ezeket az elveket és szabályokat gyorsan és egyszerűen alkalmazhatja háza vagy lakása bármely más helyiségében.

Újévi fogadalom: rendezett konyha

Konyhai rendszerezők

A rendszerezők a legügyesebb és legpraktikusabb segítők, melyek rendet és több helyet biztosítanak a konyhában. Mit is értünk ezek alatt? Evőeszköz rendszerező, extra polcok a fiókba, serpenyőtartók, fedőtartók, bögretartók, hűtőszekrény rendszerező, konyhai akasztórudak és még sok még sok hasonló segítő. Ismerkedjünk meg néhánnyal.

További tárolópolcok szekrényekbe, fiókba sok helyet takarítanak meg, tisztán és rendezetten tartják otthonát. További polcok segítségével a magas felső szekrényben egymásra helyezheti a sekély, mély és desszertes tányérokat. A tisztítószerek fiókjába elhelyezheti a tisztítószereket, majd ezekre elehlyeztehti a szivacsokat és törlőkendőket. Számos típus és méret létezik, és bárhol és bármire használhatóak.

2.png (115 KB)

Az edények, serpenyők és fedők számára a rendszerezőket legjobb a konyhabútorok alsó részébe helyezni. A rendszerezők segítségével több edényt tud tárolni a szekrényben. Többé nem kell időt vesztegetnie egy adott edény fedelének keresésére. Az áttekinthetően rendszerezett edények jól mutatnak, és rögtön tudja, hogy mihez kell nyúlnia. A praktikusan rendezett konyha leegyszerűsíti és felgyorsítja az ételek elkészítését.

3.png (404 KB)

Az evőeszköz rendszerezőt a felső fiók méretének megfelelően választhatja ki. Gondolja át, hogy mi mindent rakhat bele. Minél több dolgot, annál jobb. Az evőeszközöket és konyhai eszközöket (főzőedények, húsklopfoló, konzervnyitó, hámozó stb.) helyezze el egy vagy több rendszerezőbe. Így meglepően sok konyhai eszközt tárolhat, mindent áttekinthető és egy helyen található.

4.png (1.17 MB)

Tárolóedények, boxok és dobozok

Tárolja az élelmiszereket rendezetten és tisztán. A nyitott csomagolás zűrzavarában elveszíti a nyomát a kamrában lévő élelmiszereknek. Az étel gyorsan kiszárad, átnedvesedik, és molyok vagy más kártevők is bejuthatnak. Szerezzen be üvegeket, dobozokat, Szerezzen be néhány tárolóedényt, dobozt, fűszertartót, és egyszer s mindenkorra vessen véget a rizs, liszt vagy tészta megkezdett vagy szakadt zacskóinak.

A legnépszerűbb változatok az átlátszó üvegek, amelyekben a tartalma is látható. Ha spórolni szeretne, helyettesítheti őket egy közönséges befőttesüveggel is. Különböző méretű és típusú dobozok, boxok vagy rendszerezők is kaphatók apró élelmiszerekhez, például fűszerekhez vagy teához. Rendet tartanak, gyors áttekintést nyújtanak, és élvezetessé teszik a főzést.

5.png (945 KB)

A tárgyak rendezése

Válaszoljon egyszerű kérdésekre. Mi fontos Önnek a konyhában és mi nem? Milyen gyakran használ bizonyos dolgokat? Mi a helyzet a túlméretes tárgyakkal egy kis konyhában? Rá fog jönni, hogy néhány konyhai segédeszközt nem használ olyan gyakran, és nyugodt szívvel áthelyezheti őket egy szekrénybe vagy egy másik helyiségbe.

Szabaduljon meg a felesleges és nem működő dolgoktól. Amit nem használ, vagy amit ajándékba kapott, de nem igazán szereti, vagy a nagymamától örökölt, és amit sajnál kidobni. Ne féljen kidobni ezeket a haszontalan tárgyakat, néhány nap múlva már nem fog rájuk emlékezni. Hirtelen egy kis konyhából nagyobb és szellősebb teret varázsol.

Szorítunk Önnek! Sikerüljön hatékonyan és helyesen megszervezni a konyhát! Higgye el, hogy rögtön megszereti, és jól fogja érezni magad benne.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése