INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Top 7 legnépszerűbb lakberendezési stílus

Markéta Etrychová
9.2.2023

Olyan otthonra vágyik, amely a legapróbb részletekig kidolgozott? Ön a vidék szerelmese vagy a rend és az egyszerűség híve? Íme egy áttekintés a legnépszerűbb lakberendezési stílusokról. Jöjjön, és próbálja ki velünk őket, és hangolja tökéletesre otthonát.

Top 7 legnépszerűbb lakberendezési stílus

Minimalista stílus

A minimalizmus évek óta az egyik legnépszerűbb lakberendezési stílus. Az egyszerűség, a funkcionalitás jellemzi, nagy hangsúlyt fektet a tiszta vonalakra és a semleges színekre. A minimalista stílus abból az elképzelésből indul ki, hogy a kevesebb több.

A minimalista otthonokra gyakran jellemző a józanság, a monokróm színvilág és a dekoráció hiánya. A bútorokat gondosan választják ki, tekintettel a megjelenésükre, és a funkciójukra egyaránt. Az általános légkör nyugodt, szervezett és rendezett. A minimalizmus modern és elegáns megjelenés, amely nyitott és nem zsúfolt teret teremt. Ideális azok számára, akik az egyszerűséget és a nyugalmat kedvelik.

minimalism.png (1.11 MB)

Skandináv stílus

A skandináv, más néven északi életstílusra jellemző a barátságos légkör, amely az egyszerűséget, a funkcionalitást és a természetes anyagokat hangsúlyozza. A skandináv stílust Dánia, Svédország és Norvégia kultúrája ihlette. Tiszta vonalak, semleges színek és természetes textúrák jellemzik.

Egy skandináv otthonban világos fát, fémet és más természetes anyagokat, például vásznat vagy gyapjút találunk. A színpaletta általában világos és semleges, a merész színeket csak ritkán, akcentusként használják. A skandináv nappalikat és az egész belső tereket úgy tervezték, hogy funkcionálisak legyenek.

scandinavian.png (1.33 MB)

Ipari stílus

A nagy, nyitott terek, a betonfalak és a durva padlók az ipari stílus szimbólumai. Az ipari stílus megőrizte varázsát, és az utóbbi évek trendjévé vált. A megfelelő bútorokkal, dekorációval, de a színekkel és anyagokkal is könnyen egyedi hangulatot teremthet.

Az ipari házakra jellemző a nagy belmagasság, a nagy ablakok és a nyitott alaprajz. Az ipari bútorok gyakran fémből, például vasból és acélból készülnek. Gyakoriak a szabadon hagyott csövek, csatornák és téglafalak, a betonpadló és a nagyméretű, ipari stílusú lámpatestek. Az ipari stílusú házak egyik legfontosabb eleme a semleges színek, például a fekete, a szürke és a fehér használata.

industrial.png (1.45 MB)

Boho stílus

A boho vagy bohém stílusú életmódot a kreativitást, a szabadságot és az egyéniséget ünneplő, laza és játékos légkör jellemzi. A boho stílust a művészek gondtalan szelleme ihlette.

A boho enteriőrökben a textúrák, minták és színek keveréke található. Egy tér nem nélkülözheti az olyan kiegészítőket, mint a szövött textíliák, a rattan vagy a fa. Élő növények és virágok tipikus függő cserepekben. A bútorok gyakran antikoltak. Az olyan jellegzetes mintákat, mint az etnikai vagy virágminták, széles körben használják a kárpitokon, szőnyegeken és textíliákon, hogy támogassák az általános élénk hangulatot.

boho.png (1.69 MB)

Rusztikus stílus

A rusztikus életstílust természetes esztétika jellemzi, amelyet a vidéki élet egyszerűsége ihletett. Ugyanakkor a magas funkcionalitást is szimbolizálja. A stílus a természetből származó elemeket, például a fát, a követ, a fűzfát, a gyapjút vagy a vásznat használja.

A rusztikus otthon jellemzően olyan elemeket tartalmaz, mint a durván faragott fa, a kő és a tégla, amelyek durva és organikus megjelenést kölcsönöznek. A rusztikus stílusú bútorok gyakran tömörek, és az idő hatása látható rajtuk. A szabadon hagyott gerendák, a természetes kőből készült kandallók és a keményfa padló közös elemek, akárcsak a meleg, földszínek használata.

rustical home.png (1.75 MB)

Vintage stílus

A vintage stílusra jellemző az időtlen elegancia, amelyet a múlt klasszikus formatervezése és berendezése ihletett. A stílus a történelmet és a hagyományokat ünnepli, különböző korszakok és stílusok elemeit ötvözi, hogy egyedi és kifinomult megjelenést hozzon létre.

Egy vintage házban antik és vintage bútorok keveréke található, amelyek általában kézzel készültek tömör fából. A textíliákon merész virágmintákat használnak. Egy vintage belső térben antik csillárokat, tükröket és egyéb bútorokat talál.

vintage.png (1.59 MB)

Provence-i stílus

A provence-i életstílust a francia Provence vidéki házai által inspirált könnyed és légies esztétika jellemzi. A francia vidék olyan tájképi elemeket épít be a tervezésbe, mint a levendulamezők, szőlőültetvények és olajfaligetek.

A provence-i ház világos és légies színeket használ, mint például a halványkék, sárga, zöld vagy lila, hogy tükrözze a táj színeit. A bútorok gyakran kézzel készülnek. A természetes anyagokat, például a fát, a követ és a terrakottát széles körben használják.

provence.png (941 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése